Tiszták, hősök, szentek 7.Tiszták, hősök, szentek 7.

Kategória: Tiszták, hősök, szentek
ISSN: 2063-9031
ISBN: 978-963-89758-3-6
Oldalszám: 32
Méret: 148x210 mm (A/5)
Kivitel: puhatáblás
Kiadás éve: 2014
Végfelhasználói ár: 750 forint

Lapozzon bele...

Kedves Olvasó! Tudod-e, kik a szentek? Egykor élt olyan személyek, akik Isten és az emberek szolgálatának áldozták földi életüket. Mindenben követték katolikus hitüket, és ha kellett, még életüket sem féltek feláldozni Jézus Krisztusért és az Egyházért. Segítettek embertársaiknak abban, hogy megtalálják az Istenhez vezető utat.

Tudod-e, mit csinál egy szent, és hogyan lehet szentté válni? Erre nincs pontos szabály, minden szent más-más utat jár be. Valaki a betegek ápolásában, valaki kolostorok alapításában, valaki a böjtölésben, más pedig a szegények megsegítésében vagy élete feláldozásával érdemli ki, hogy szentként tiszteljük. Közös bennük, hogy mindannyian teljes odaadással és feltétel nélkül szolgálják Istent.

Ismerkedj meg Szent Cecília, Szent Miklós, Páduai Szent Antal, Avilai Nagy Szent Teréz és Limai Szent Róza történetével! Lapozz bele a könyvbe, és derítsd ki, hogy kitől ered a december 6-i ajándékozás hagyománya, ki alapította a legtöbb női és férfikolostort, és ki az, aki férjét és sógorát is a katolikus hitre térítette.

A kötetet összeállította: Csuti-Mátyás Zsófia, illusztrálta: Sváb József.

 

Kiadónk könyveit viszonteladók, könyvesboltok felé a Prospero Disztribúció terjeszti.